Mila Kunis and Ashton Kutcher Showcased Their Impressive Los Angeles Sustainable Home

Mila Kunis Y Ashton Kutcher make up one of the sexiest couples in Hollywood. With a large number of followers for their respective careers, their family intimacy became an object of curiosity both for the public and for the American press, eager to know what the day to day of the Kunis-Kutchers is like. Now, they opened their house for an architecture magazine and they were able to know some corners of the spectacular mansion that they share.

The room shared by the children of Mila Kunis and Ashton Kutcher
The room shared by the children of Mila Kunis and Ashton KutcherDouglas Friedman / Architectural Digest

Kunis and Kutcher met a decade ago, when they both worked on the series. That ’70s Show. However, after those days of recording, each one continued by his side: he became a couple with Demi moore, she with Macaulay Culkin. But some time later they met again and, in 2013, they decided to formalize their partner. Today they lead a life of low exposure in Los Angeles and share their home with their two children: Wyatt Y Dimitri kutcher.

"Modern and relevant": this is how Kutcher and Kunis asked the architects who designed their house to be seen
“Modern and relevant”: this is how Kutcher and Kunis asked the architects who designed it to see their houseDouglas Friedman / Architectural Digest

Located in the suburbs of the Californian city, the actors’ house was built with ecological and sustainable materials. According to the actors told the magazine Architectural Digest, the work was in charge of the architecture studio of Howard Backen Y Vicky Charles. In this interview, in addition, the couple clarified that they were looking for a home that had a low environmental impact – in fact, the house is powered by photovoltaic energy– and allow your children to connect with nature.

The pool next to Mila Kunis and Ashton Kutcher's house
The pool next to Mila Kunis and Ashton Kutcher’s houseDouglas Friedman / Architectural Digest

The house is a construction that allows a great natural light ingress, with structures made of wood and awesome visits. “We wanted the house to look like an old barn, something that had been here for decades, then turned into a house. But it also had to feel modern and relevant.Kutcher told the architecture publication.

THE NATION