Alexandra Daddario lehet az új Wonder Woman, James Gunn teljesen újrafazonírozza a DC univerzumot

A DC Comics filmes részlege nagyot hibázott 10 évvel ezelőtt, amikor megirigyelte a Marvel elképesztő sikerét, és megpróbálta gyorsan lemásolni azt, felemás sikerrel. A kormánybotot Zack Snyder kezébe adta a stúdió, ő választotta ki  az Igazság ligájának színészeit, tehát közvetetten hatással volt olyan projektekre is, amiknek legfeljebb executive producere volt. Például ő választotta ki Jason Momoát és Gal Gadotot is Aquaman és Wonder Woman szerepére, akiknek első szólófilmje egyaránt óriási sikert arattak, miután a nagy csapatfilm, Az Igazság Ligája földbe állt a pénztáraknál és a kritikusoknál is.

A csodanő második része már nem kapott ilyen jó visszajelzéseket, a halakkal beszélő szuperhős második kalandját pedig még meglátjuk, nemsokára érkezik a mozikba. Így aztán ezt a korszakot általánosságban is úgy hívjuk, hogy Snyderverse, aminek a kritikusai mellett megvannak ám a rajongói is, többek között ennek köszönhető, hogy pár éve elkészült az Igazság ligájának Snyder szerinti végső vágása, a Snydercut.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendesen odab*sz, de még mindig nem az igazi – kritika

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendesen odab*sz, de még mindig nem az igazi – kritika

Olvass tovább…

Bár Snyder már rég kiszállt a süllyedő hajóból, a DC idei filmjei pedig folymatosan buknak (Shazam 2., Flash, Kékbogár) tavaly a Galaxis őrzőivel és az Öngyilkos osztaggal már bizonyított James Gunnra hárult a feladat, hogy teljesen újragondolja a DC univerzum jövőjét, ami azt is jelenti, hogy sok bejáratott sztárt egyszerűen újracastingolnak az új filmekhez. Henry Cavillt például, aki nagy reményeket fűzött hozzá, hogy ebben az új univerzumban is részt vehet, már le is cserélték egy friss arcra, az eddig még nem különösebben ismert David Coronswetre.

Rögtön megindultak a találgatások, hogy vajon Aquamant és Wonder Womant is lecserélik-e (Ben Affleck már rég búcsút mondott Batman szerepének, csak kameózni ugrik be a különböző DC mozikba). Jason Momoa sorsa úgy tűnik már megpecsételődött, de a végső döntés kihirdetésével azért megvárják az új film fogadtatását, Gal Gadotnak viszont jó esélye van visszatérni, legutóbb augusztusban érkeztek róla a ahírek, hogy tárgyal a stúdióval. Jelenleg nem lehet tudni, hogy milyen esélyekkel húz újra csizmát, és ragadja kézbe az igazság lasszóját, de a rajongók elkezdtek felkészülni, hogy talán búcsút kell mondjanak az izraeli szépségnek Wonder Woman szerepében.

Bugyi nélkül pózol az ágyon a Baywatch őzikeszemű kebelcsodája, Alexandra Daddario

Bugyi nélkül pózol az ágyon a Baywatch őzikeszemű kebelcsodája, Alexandra Daddario

Olvass tovább…

Az internetet mindig is elárasztották a különféle érdekes rajongói koncepciók, Wonder Womannal kapcsolatban majdnem két évtizeden keresztül vágytak rá a rajongók, hogy a  Xena népszerű címszereplője, Lucy Lawless legyen a mozis Wonder Woman, ez azonban sajnos sosem valósult meg (bár ki tudja, lehet egyszer ő is feltűnik egy fiatalított CGI verzióban, mint ahogyan az most Nicolas Cageval történt az új Flashben). Most újféle hype indult, sokan Alexandra Daddariót látnák szívesen csodanőként, érkezett is egy rajongói rajz, hogyan festene a True Detective és a Baywatch sztárja Wodner Womanként

We would love to say thanks to the author of this short article for this amazing web content

Alexandra Daddario lehet az új Wonder Woman, James Gunn teljesen újrafazonírozza a DC univerzumot